DESZ D2 sleept drie mee uit Staphorst

Auteur: Brenda aan het Rot.

Zondag 20 september | Deze zaterdag beginnen DESZ D2 vroeg in Staphorst! Op het programma staat de derby tegen Staphorst D2. Een verslag.

DESZ gaat na aftrap direct sterk in de aanval. Al na 5 minuten opent Remco de wedstrijd! 0-1 Nog geen minuut daarna maakt Remco de tweede treffer 0-2 voor DESZ! Een goed begin! Maar Staphorst laat het hoofd niet hangen en probeert terug te vechten, maar er wordt goed verdedigd en ook mooi overgespeeld door de jongens en meid van DESZ. In de 15e minuut komt weer Remco voor het doel, hij schiet en Ali ziet zijn kans en schiet hard het doel in! 0-3! Vlak daarna krijgt Staphorst een penalty, deze gaat erin 1-3.

Na een regenachtige maar mooie 1e helft beginnen we weer aan de tweede helft. Staphorst heeft in de pauze een goede peptalk gehad want ze beginnen fel aan de 2e helft. Staphorst is steeds in de aanval en na lang over en weer gespeeld door beide teams, maakt Staphorst het 2-3! Maar daar is Ali weer en maakt al snel de 2-4. Het is een leuke wedstrijd om naar te kijken, beide teams werken hard.

Ook Ali maakt de 2-5. Dan komt Staphorst voor het doel van Jurjen en scoren 3-5. Het blijft spannend! Vlak voor tijd komt Simon in aanraking met een speler van Staphorst en tot onze verbazing wederom een penalty voor Staphorst! Ook deze gaat erin, 4-5! Vlak daarna fluit de scheids af! De 3 punten gaan mee naar Zwartsluis!

Goed gespeeld D2, ga zo door! Complimenten voor de spelers en natuurlijk niet te vergeten de leiders en vlagger!