DESZ D2 onderuit tegen SC Genemuiden D2

Auteur: Kevin Zoutman​. Foto's: 37

Dinsdag 12 mei | Het was 9 mei en de derby stond op het programma. De wedstrijd begon direct een aanval van Genemuiden dat leidde tot een doelpunt door de bal niet goed weg te werken 0-1 Genemuiden. DESZ had de meeste balbezit en dat leidde tot een doelpunt door de steekbal van Kevin naar Janiek en die schoot raak 1-1 en toen was het rust.

De 2e helft begon. Er kwam een aanval alleen Quinten schatte de bal niet goed in en toen stond het 1-2 daarna direct een aanval van DESZ er kwam een corner en die werd vol in de kruising door Olaf in de kruising geschoten 2-2. Daarna had DESZ de bal dat leidde door balverlies van Olaf en dat werd keihard afgestraft door Genemuiden 2-3. Helaas kwamen wij die klap niet meer te boven. Eindstand: 2-3.

Foto's: Arko Halfmouw