DESZ D2 klopt Ruinerwold D2 met gemak

Auteur: Joost Maijers.

Dinsdag 1 december | DESZ D2-Ruinerwold D2 thuis: De opstelling vandaag is 3-4-3, een verdediger minder. Ruinerwold staat ook niet zo goed in de competitie, daarom willen we veel aanvallen.

In het groen vandaag, weer even wennen, maar DESZ gaat meteen in de aanval, goede bal Milo maar helaas, net geen 1-0 in de 1e minuut. Er wordt lekker gevoetbald. 2e schot op doel helaas in handen keeper. En dan is het zover: Tiemen scoort de 1-0 in de 9e minuut met een geweldige actie vanaf de zijkant! En 2-0 erachteraan (Martijn) in de 11e minuut. Er wordt bijna alleen maar op de helft van Ruinerwold gevoetbald, Jurjen heeft niet veel te doen. En dan 3-0 dankzij Demi in de 18e minuut!

Na de rust begint het spel wat teveel aan de verkeerde kant van het veld. Jurjen heeft nu één keer iets kunnen doen. Maar gelukkig keert het spel zich weer ten goede voor DESZ. En daar is Demi weer: 7e min 4-0! Ali komt erin met meteen twee mooie acties: 6-0! Met een rolballetje scoort Ali mooi de 7-0. Hattrick! Dan 8-0 en Tiemen 9-0 erachteraan. Dat gaat wel heel goed!! Het wordt een beetje saai jongens: 10-0 Remco. Dave (verdediger) wordt in de spits gezet. Helaas scoort hij niet meer. In de 27e minuut nog wel Tim de 11-0. En dat was het dan - goed voor ons doelsaldo!