DESZ D1 wint uiteindelijk eenvoudig van de Weide D7

Auteur: Max van Dijk.

Maandag 16 maart | ​Zaterdagmorgen moesten de mannen van D1 richting de weide in Hoogeveen. Hier een kort verslag daarvan.

Na slap en slecht verzorgt voetbal kwamen ze toch ineens dicht bij een doelpuntje door een heel mooi stiftje van Janniek Overmars helaas net voorlangs. De mannen werden wakker geschud en niet veel later schoot Mika raak vanaf 20 meter 0-1, ook de 0-2 werd snel raak gekopt uit een corner door Daan Bonsing maar werd afgekeurd wegens duwen. Toch wist Remco al snel de 0-2 te maken.

Na de rust leek het wel of DESZ vergeten was dat ze al weer waren begonnen want het stond al snel 2-2.
Toch raakten de boys niet in paniek want via een doeltrap van Maarten op Janniek die snel Remco inspeelde en Riekelt vond , die mooi af ronde 2-3.
In 5 minuten wist DESZ de tegenstander te breken door heel snel de 2-4,2-5 en 2-6 te maken door Mika, Remco en Riekelt.
Marnix kon vervolgens de 2-7 binnenschieten met een mooi schot, de 2-8 werd gescoord door een prachtig genomen vrije trap van Mika op Raoel die vervolgens inkopte. Kort daarna wist de Weide de eindstand op het scorebord te brengen, 3-8.