DESZ D1 verslaat koploper Alcides D1

Auteur: Janiek Overmars.

Donderdag 17 september | We begonnen sterk aan de wedstrijd onze eerste kans kwam al snel uit een corner. Maar uit een counter kwamen we al snel 0-1 achter. Na de 0-1 probeerden we te gaan voetballen en daar kwamen een paar kansen uit en toen kregen we een corner en die werd ingekopt door Maarten maar de bal werd nog aangeraakt dus we kregen nog een corner. Jona gaf de bal weer goed voor en opnieuw was het Maarten die kopte en nu zat ie wel: 1-1.

Na de 1-1 kregen we nog een paar corners maar die gingen er net niet in, uit een counter van Alcides kregen ze een vrije trap op de rand van het strafschopgebied maar gelukkig ging die net over en door een verre doeltrap van Peter en Stijn die zijn lichaam goed gebruikte kwam de bal voor de voeten van Janiek, die 1 op 1 kwam te staan met de keeper maar Janiek schoof de bal netjes in de verre hoek 2-1 voor DESZ. We kregen een ingooi net voor rust en de bal kwam weer voor de voeten van Janiek maar die kreeg de bal net niet over de keeper heen: goeie redding.

Ruststand 2-1 voor DESZ

De 2de helft ging een beetje op en neer met veel kansen voor beide teams. Marnix schoot vol op de kruising en Stijn schoot de rebound in het zijnet. En toen kwam er een goeie steekpass van Bram en die zette Janiek alleen voor de keeper en hij schoof hem opnieuw goed binnen in de verre hoek: 3-1. Op het laatst werd het nog spannend toen Alcides de 3-2 scoorde. Alcides kreeg nog een paar kansen maar gelukkig hield Joël ons op de been. Even later floot de scheids gelukkig af: 3-2 gewonnen!!!