DESZ D1 verliest nipt van SVBO D1

Auteur: Jona Marsman.

Maandag 15 februari | ​Na een matige week getraind te hebben staat er weer een wedstrijd op het programma tegen SVBO. DESZ begint slecht aan de wedstrijd. Maar komt goed weg bij kansen van SVBO. Janiek komt er een paar keer langs. Maar de bal wil niet in de goal.Een mooi uitgespeelde aanval komt uiteindelijk in de goal terecht. Joël houdt een paar schoten goed tegen. Maar DESZ gaat met 1-0 achterstand de rust in. Iedereen zit sip in de kleedkamer maar Albertjan brengt er weer geloof in.

De tweede helft begint met een paar goede aanvallen van DESZ. Helaas wil de bal er niet in. DESZ begint moe te worden. En SVBO krijgt kansen. Jelmer komt steeds goed mee op. Maar komen helaas geen goals uit. SVBO krijgt nog een grote kans welke voorlangs wordt geschoten. Het is DESZ niet meer gelukt om te scoren. Na wel een goede tweede helft te hebben gespeeld verliest DESZ met 1-0.