Nieuws

DESZ D1 verliest in het hoge Noorden

Auteur: Stijn Westerhuis.

Maandag 14 maart | Zaterdagmorgen 07:15 zo laat stonden de jongens van DESZ D1 bij DESZ. Het was een uur rijden en iedereen was nog moe. Onderweg hadden we ietsjes vertraging dus hadden we een korte warming-up. Na de warming-up begon de wedstrijd om 9 uur.

Na 5 minuten kon DESZ al op 0-4 voorstaan maar het bleef 0-0. Daarna kwamen er nog een paar kansen voor DESZ alleen het bleef nog steeds 0-0. Daarna kwam de eerste kans voor Ter Apel en die ging er meteen in 1-0. Er kwamen nog meer kansen voor Ter Apel en bij de 3de was het weer raak 2-0. Uiteindelijk werd het bij rust 3-0.

Na de rust kwamen er weer wat kansen voor DESZ maar ze gingen er niet in. Uiteindelijk maakte DESZ de 3-1 met nog 20 minuten op de klok. Daarna ging het helemaal fout Ter Apel ging kansen creƫren en benutte wel de kansen. Het werd 4-1,5-1,6-1 en zelfs nog 7-1 en dat was de einstand ook 7-1. Dus konden ze weer 1 uur terug rijden. DESZ heeft weer verloren en moet nu oppassen om niet te degraderen, maar daar gaat DESZ alles aan doen!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams