DESZ D1 doet goede zaken tegen Hoogeveen

Auteur: Maarten Akkerman.

Dinsdag 1 december | DESZ begon redelijk makkelijk aan de wedstrijd en na 3 minuten, weet Maarten Akkerman de bal met een mooi “banaanschot” zoals Albert-Jan dat altijd zo mooi zegt via de binnen kant van de paal. 1-0 Daarna gaat DESZ soms heel goed voetballen en zorgt ervoor dat Sven Eilander de bal er mooi in kan schieten. 2-0 Toen wist Hoogeveen het niet meer, om aan voetballen toe te komen. Maar aan het einde van de eerste helft gaat het bijna mis achterin dus wordt er een overtreding gemaakt, maar de vrije trap gaat ver naast. Niet lang daarna nog in de eerste helft wordt er nog een overtreding gemaakt, maar dit schot gaat ver over. Ruststand 2-0.

In de tweede helft werd DESZ onder druk gezet maar we wisten ondanks de druk er onderuit te voetballen. Daarom gingen de spelers van Hoogeveen ruzie maken want ze wisten het niet meer, niet snel daarna krijgt DESZ een corner en die wordt goed voorgegeven door Sven Eilander en de bal verdwijnt door een geweldige snoekduik van Jona Marsman in het net. 3-0 Toen er weer was afgetrapt kwamen er nog wat kansen voor Bram ter Stege maar die werden niet benut. In de laatste minuten kreeg Maarten Akkerman nog een vrijetrap maar die schiet hij op het dak van het doel.

Einde wedstrijd eindstand 3-0