DESZ D1 boekt zege op Emmen D1

Auteur: Leon van der Linden.

Maandag 4 april | ​Vandaag moesten wij voetballen tegen Emmen D1. Helaas kon Sven niet mee doen en was Jona ziek. De wedstrijd was nog maar net begonnen of wij kregen al een penalty tegen. De bal werd goed in de hoek geschoten. 0-1. Beide teams kregen kansen.

Janiek kon mooi doorlopen op een diepte bal. De keeper kwam goed uit. Helaas belande de bal op de paal. Een paar minuten later gebeurde bijna hetzelfde, gelukkig wist Janiek nu wel te scoren 1-1. Rust.

DESZ kreeg genoeg kansen. Uiteindelijk scoorde Janiek. 2-1. Na veel geduw in het strafschopgebied ging Bram onder uit. De jarige Stijn mocht proberen van af 11 meter. Hij schoot de bal door de midden in het doel. 3-1.

Einde wedstrijd 3 punten voor DESZ. Volgende week spelen wij een belangrijke wedstrijd om de 4de plaats in de Hoofdklasse uit tegen Drenthina.