DESZ D1 boekt zege

Auteur: Jelmer Meijerink.

Dinsdag 27 oktober | ​Na 1 minuut komt DESZ al op achterstand tegen Ter Apel. Uiteindelijk weet DESZ het spel weer een beetje op te pakken. Zo scoort Leon dan ook 5 minuten later 1-1. Dan wordt Janiek de hoek ingestuurd en schiet beheerst in een hoekje 2-1. DESZ krijgt nog een paar kansen maar helaas niet benut.

Na 1 minuut komt DESZ al op achterstand tegen Ter Apel. Uiteindelijk weet DESZ het spel weer een beetje op te pakken. Zo scoort Leon dan ook 5 minuten later 1-1. Dan wordt Janiek de hoek ingestuurd en schiet beheerst in een hoekje 2-1. DESZ krijgt nog een paar kansen maar helaas niet benut.

Tweede helft.
DESZ begint weer moeilijk aan de tweede helft maar komt toch zo weer vrij snel gelijk 2-2. 1 minuut daarna weet Maarten hem onder de lat te schieten 3-2. En in de 20ste minuut weet ook Janiek nog een keer het net te vinden, eerst op de paal en daarna met de rebound erin 4-2. Dan weet Ter Apel ook nog een keer te scoren, Joel houdt hem eerst tegen maar de bal ketst weg en kan Ter Apel hem erin koppen 4-3.

En dit is dan ook tevens de eindstand, DESZ wint met 4-3.