DESZ C3G trekt aan het langste eind tegen SVN'69 C2

Auteur: Ilse Mulder. Foto's: 2

Donderdag 21 april | Zaterdag 16 april was de wedstrijd DESZ C3G tegen SVN’69 C2. Om 10:30 begon de wedstrijd. Het was meteen spannend. SVN'69 kwam met een paar mooie acties, maar tot grote vreugde van DESZ miste SVN'69.

Een ander mooi schot werd tegen gehouden door onze keepster Ilse Bregman. Enkele minuten later was DESZ aan de beurt en Aron van Assen scoorde, het was 1-0. Maar vlak voor de rust kwam SVN'69 met een mooie aanval en scoorde, 1-1.

De tweede helft begon. DESZ vol goede moet en Jasper Stoter scoorde twee doelpunten, 1-3. Ook Martin Terwel scoorde een doelpunt 1-4. Ondertussen werd SVN'69 steeds onsportiever maar ze wisten te scoren, het was 2-4. Snel daarna kwam ook de 3-4 dit was de eindstand.Alle spelers hebben erg hun best gedaan en waren ook trots op deze overwinning.