DESZ C1 wint opnieuw

Auteur: Tom O'Dowd.

Donderdag 1 oktober | DESZ moest vroeg uit de veren want er moest al om 8:45 uur gespeeld worden in Sneek.

DESZ begon goed aan de wedstrijd en kreeg al gauw een paar goede kansen, daaruit werd na 8 minuten ook al de 1-0 gemaakt door Raoel na de inzet van Matthijs. Daarna verslapt DESZ een beetje maar krijgt nog wel een kans maar die wordt gestopt door de keeper. Dan gebeurt er niet veel spannends behalve dat er al 3 keer een foute ingooi is geweest. In de 32e minuut krijgt Raoel de bal na de uittrap van de keeper die nog ver voor zijn goal staat en hij probeert het maar die ging net naast.

Rust…

Meteen na rust heeft DESZ een goede aanval en Matthijs schiet op de paal. 10 minuten later krijgt ook Mika een goede kans maar die gaat ook op de paal! De ongeveer 2 meter lange verdediger van Sneek is onderhand in de spits gaan staan. DESZ is meer aan het verdedigen dan aanvallen maar krijgt nog wel een kans met Mika maar die houdt de keeper.

Eindstand ONS Boso Sneek C2 - DESZ C1: 0 - 1