DESZ C1 wint met nipt van SVM C1

Auteur: Stan Bakker.

Zondag 8 november | We begonnen om twaalf uur aan de wedstrijd DESZ begon sterk maar kon de kansen niet afmaken. Hier en daar wat mogelijkheden voor beide kanten maar de gevaarlijkste waren voor DESZ.

Rond de vijftiende minuut was er wat gepruts in de verdediging van SVM en degene die daar profijt van maakte was Tom. Hij pakte de bal tussen twee verdedigers op de zestien, en scoorde de 1-0. Daarna nog veel kansen, maar werden helaas niet afgemaakt en gingen we de rust in.

Begin tweede helft speelde SVM opeens met twee spitsen en voordat wij er een goed antwoord op hadden scoorden de Marknessers de 1-1. Tien minuten later kwam het middenveld van hun er doorheen en scoorde 1-2. Maar door de inzet van DESZ wisten we de gelijkmaker te maken, door een mooie actie van Matthijs die goed werd afgemaakt door Mika (2-2).

Enkele minuten later kwam er een voorzet van DESZ vanaf de linkerkant. Matthijs was degene die de bal kopte en Olav gaf er nog een tikje tegen aan om er zeker van te zijn dat de bal erin zat 3-2. Nog een paar minuten strijden en de wedstrijd was afgelopen. DESZ ging er met de winst vandoor.