​DESZ C1 verliest van directe concurrent

Auteur: Stan Bakker.

Maandag 30 mei | Op 23 april speelde DESZ C1 tegen Gorredijk C1. De wedstrijd begon om half 11 maar we moesten om half tien aanwezig zijn we gingen ons omkleden in kleedkamer 1.

We speelden op veld 1 wat iedereen wel fijn vind. De uitwedsrijd tegen Gorredijk was eerder geeindigd in een 2-1 overwinning voor de Sluzigers.

Er kwamen al vroeg in de wedstrijd kansen maar van beide kanten werden ze niet af gemaakt. In de 22e minuut waren het de gasten die de score openden en stond het 0-1.

Niet veel later kwam er nog een doelpunt van de Friezen in de 24e minuut en stond het 0-2. Tien minuten verder gespeeld was het wederom raak voor de tegenpartij en werd het 0-3 voor Gorredijk.

De tweede helft heeft DESZ stand gehouden en werd er niet meer gescoord door de tegenstander. Het was Mika die in de 52ste minuut nog de ere treffer voor DESZ voor zijn rekening nam, maar verder gebeurde

er niks meer met de wedstrijd. Helaas ging de laatste wedstrijd van de competitie voor de heren van DESZ C1 verloren en werd de eindstand 1-3.