Nieuws

DESZ C1 sleept een gelijk spel uit het vuur tegen Rouveen C1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Raoel Krabbe. Foto's: 2

Woensdag 23 maart | Afgelopen zaterdag stond er een derby tegen de buren uit Rouveen op het programma. Eerder werd er in de beker met 7-1 verloren en in de heen wedstrijd van de competitie werd een overwinning in de slotminuten prijsgegeven en eindigde in 4-4.

DESZ begon goed aan de wedstrijd en het lichte overwicht resulteerde in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jasper Schuurman. Hij wist, die nadat bal van de kruising spatte uit een vrijtrap van Matthijs, de bal in de rebound achter de goallie van de tegenstander te werken.

Rouveen werd echter sterker en zocht meer de aanval, hetgeen al gauw resulteerde in de gelijkmaker. Niet veel later kwamen de Rouveeners zelfs op voorsprong, uit een corner werd het 1-2 en met deze stand gingen we ook rusten…….

In de tweede helft kreeg golfde het spel op en neer, zonder dat er echte kansen werden gecreëerd. Gelukkig voor DESZ was het Olav Maijers die de gelijkmaker, uit een corner, op het scorebord deed belanden. DESZ ging op zoek naar de overwinning, en was het wachten op de 3-2………. maar helaas wisten de gasten uit een goed uitgevoerde counter wederom een voorsprong te nemen.

Dit was flink balen, maar uiteindelijk was het Matthijs die uit een prachtige vrije trap van zo'n 25 meter, DESZ weer op gelijke hoogte bracht en eindige de wedstrijd in 3-3.

Aanstaande zaterdag uit naar SVM C1 in Marknesse.


Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams