​DESZ C1 laat zich de kaas van het brood eten!

Auteur: Yvan Elken. Foto's: 8

Zondag 30 augustus | Woensdag 26 augustus moesten we voor de beker voetballen tegen en in Rouveen. Na de warming-up ,onder genot van onze eigen meegenomen muziek begonnen we goed aan de wedstrijd.

In de vierde minuut was het Matthijs die de score opende 0-1. Tot aan de twintigste minuut deden we goed mee maar na de 1-1 was ons verzet een beetje gebroken, en werd heel fysiek gespeeld.

Na de 2-1 van Rouveen ging ik gevolgd door Leon niet fit naar de kant. Even later een mooie pass van Mika op Matthijs maar die eindigde jammer genoeg als corner. Later nog een goeie aanval van Mika net over het doel.

De keeper van Rouveen was deze wedstrijd in vorm. Over de tweede helft hoef ik niet zo veel te zeggen alleen dat Rouveen nog vijf keer wist te scoren…. eindstand 7-1