​DESZ C1 houdt de punten in Zwartsluis

Auteur: Riekelt Pierik.

Woensdag 30 september | Op zaterdag 19 september kwam Flevo Boys C2 op bezoek bij DESZ. Toen Reiny floot om de wedstrijd te beginnen stond DESZ alweer achter met 1-0, de boys moesten even wakker worden en het ging beter want, we stuurden Matthijs weg en die scoorde de 1-1, en daarna maakte Mika de 2-1 en vervolgens ook de 3-1, de Flevo boys waren woest… met deze stand gingen we de rust in.

Na de rust moest DESZ niet verzaken en de voorsprong weggeven en ook de winst. Dit gebeurde niet want de sluzigers kwamen ook nog eens voor met 4-1 en daarna 5-1. Nu was Flevo boys helemaal boos, vooral hun trainer die met rood het veld af werd gestuurd. De jongens van desz waren er even niet meer bij en kregen doelpunten tegen 5-2 en 5-3. Dit gaf de Flevo boys hoop om toch nog wat punten te pakken maar dit lukte niet en de eindstand bleef 5-3.