DESZ A1 verspeelt alweer voorsprong in slotminuten.

Auteur: Sander Medendorp .

Dinsdag 22 september | Op zaterdag 19 september speelde DESZ A1 thuis tegen VV Workum A1. Waar in de vorige wedstrijd verloren werd gingen we nu met alle vertrouwen naar de wedstrijd.

We begonnen sterk en kwamen snel in ons spel. Al in de 14e minuut kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Simon van der berg. We gingen verder met ons goede spel en er kwamen meer en meer kansen. In de 22e minuut kregen we een grote kans maar die werd niet benut.Een aantal minuten later wel! In de 29e minuut gaf Vinke een prachtige bal en Yaniek Elken ronde hem goed af.

De ruststand was 2-0. Na de rust gingen we goed verder met ons spel en kwamen we op een 3-0 voorsprong. Yaniek Elken benutte een strafschop. In de 68 minuut leek DESZ de 4-0 te maken maar die werd helaas afgekeurd vanwege buitenspel.

Het leek alsof de wedstrijd gespeeld was.Totdat in de 85e minuut geheel onnodig Workum scoort en het 3-1 werd. Nog geen 5minuten later kreeg Workum een vrije trap. De speler van Workum schoot hem recht door de muur heen.. De stand werd 3-2 en het werd nog spannend. Helaas in de extra tijd scoorde uiteraard Workum de 3-3. En eindigde de wedstrijd in 3-3.