DESZ A1 speelt gelijk tegen Staphorst A1

Auteur: Robbin Klaver.

Dinsdag 1 september | DESZ A1 speelt voor de beker tegen Staphorst A1, eerder in de voorbereiding kwamen zij elkaar ook al een keer tegen op een toernooi in Staphorst, stand toen 1-0 in voordeel van Staphorst. Rouveen was de eerste tegenstander van DESZ A1 in de bekerpoule, stand toen 3-0 in voordeel voor Rouveen. Deze wedstrijd speelden DESZ A1 eigenlijk nergens meer voor, maar er wou natuurlijk gewonnen worden.

Wij begonnen sterk aan de wedstrijd, waar ook goede kansen uit gecreëerd werden. Waaronder een hele grote kans van Hans de Boer op de lat. Verder de eerste helft sterkt door gevoetbald maar het bleef 0-0. 2de helft werd Yaniek Elken gewisseld voor Joey Vinke. We begonnen ook de 2de helft weer sterk aan de wedstrijd, maar nu kreeg Staphorst ook de kansen en begon meer te creëren, waardoor ze uit een corner wisten te scoren stand 0-1.

DESZ A1 wou alles geven om niet weer te verliezen van Staphorst A1 en bleef sterk doorvoetballen en creëerde door het sterke spel ook opnieuw goede kansen waaronder een 1op1 van Tim Nieborg op de keeper maar werd gemist. DESZ A1 wist dat er iets te halen was en bleef sterk voetballen, waardoor Robbin Klaver uiteindelijk toch de 1-1 binnen wist te schuiven.