Nieuws

​DESZ A1 Seizoen 2014 – 2015

Bekijk alle foto's!
Auteur: Stef & Johan. Foto's: 28

Zondag 7 juni | Eindelijk na jaren weer een A-elftal, wel aangevuld met een aantal B-junioren, die voor DESZ de competitie inging. Halverwege augustus begonnen we met de eerste training, gevolgd door een bekerpoule die winnend werd afgesloten. Vol vertrouwen gingen wij de competitie in die moeizaam van start ging. De jongens moesten duidelijk nog wennen aan het niveau van de A-junioren.

Na de bekerwedstrijd tegen Sport Vereent, die winnend werd afgesloten kwam de ommekeer bij de jongens. Ze gingen constanter voetballen en lieten zich niet meer door een tegenslag uit het veld slaan. De eerste seizoenshelft werd afgesloten met 9 punten in de competitie en het bereiken van de kwartfinale van de beker. Na een aantal oefenwedstrijden begon de 2e seizoenshelft. De groei van de jongens bleek duidelijk zichtbaar. Aan het eind van de rit hebben ze 19 punten bij elkaar gesprokkeld en daar kunnen nog 3 punten bijkomen. Wel dient er dan gewonnen te worden van Ruinen, aanstaande woensdag.

Om tot dit resultaat te komen hebben wij in totaal 58 keer getraind. Elke donderdag werd afgesloten met een partij waarbij het winnende team op de foto kwam. Uiteindelijk staat er één gozer het vaakst op de foto en dat is Hans de Boer, de Messi van de A's.

Tot slot willen wij Fred en Henk bedanken voor de zaterdagen dat ze ons vervangen hebben.

Verder wensen wij de boys veel succes bij Gerjan!

Stef & Johan

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams