DESZ A1 niet langs SVN'69 A1

Auteur: Joey Vinke.

Woensdag 6 mei | Donderdag 30 april stond voor A1 de uitwedstrijd tegen SVN’69 A1 op het programma. Eerder dit seizoen in de beker wonnen we er uit 1-4 van maar thuis voor de competitie verloren we met 3-4. Om 19:30 trapte DESZ af.

Na een paar minuten kreeg DESZ gelijk een goede kans, Kelvin onderschepte de bal en liep naar de goal toe, helaas raakte hij de bal verkeerd en de keeper liep de bal over de achterlijn gaan. Lang bleef het spel op en neer golven en waren er kleine kansjes. De aanvoerder van SVN'69 schoot van afstand op de bovenkant van de lat. Even later kreeg SVN een corner, die kon worden ingeschoten door een speler maar Gijs redde knap, helaas kreeg DESZ de bal niet weg en in de rebound kon de 1-0 gemaakt worden. Een paar minuten voor rust ontving Max Feenstra de bal van de achterhoede, hij gaf een steekbal op Niels die de 1-1 binnenschoot. Dit was de ruststand.

De 2e helft werd het spel harder en beide ploegen wilden voor de winst. SVN kreeg via een corner een grote kans om de 2-1 binnen te schieten, Gijs trad goed op en voorkwam een achterstand. DESZ kreeg veel corners de 2e helft maar daarin werden geen doelpunten verzilverd. Niels kreeg nog een kans maar de keeper stond op de goede plek. De wedstrijd eindigde in 1-1 en beide ploegen delen de punten.