Nieuws

DESZ 35+ gaat stiekem zo door

Auteur: Reiny Griemink.

Dinsdag 4 juni | Aanstaande vrijdag mogen ze de wei weer in: DESZ 35+. Eerst nog even een verslagje van de afgelopen wedstrijd: Met 10 fitte spelers reisden we af naar het plaatsje De Wijk, waar we een plekje moesten zoeken voor onze auto. Alle teams waren hier aanwezig en de 'grote' parkeerplaats was niet groot genoeg voor alle bezoekers.

Onze eerste wedstrijd van vanavond was tegen het altijd lastige d' Olde Veste. We gingen goed van start en we kwamen ook snel op voorsprong door goed voetbal te spelen. Het welbekende tikkie-takkie voetbal. Doelpuntenmaker Kim, we kwamen regelmatig in goede scoringspositie maar konden nóg niet de score uitbouwen. De verdediging was erg sterk en een paar fantastische reddingen van Robbin bal uit de hoek, voetje ervoor van Kim en Bernd, zo kregen we geen doelpunt tegen. In de eerste helft hebben we de paal en lat geraakt; dichterbij een doelpunt kwamen we in het eerste gedeelte niet.

Na kantwissel was het toch raak door een snelle counter van rechts gaf Reiny een mooie steekpass op Remco die fraai de keeper kansloos liet met 1 voetbeweging, à la Bergkampiaans!

De score werd niet veel later verhoogd. Weer door veel schijven schoof Martijn, zoals we de laatste tijd gewend zijn van hem, een doordacht schot in de hoek, 0-3. Aan het eind van het 2e bedrijf mochten we ook nog de 0-4 bijschrijven. Weer uit een geweldige aanval kreeg Klokker nog net zijn schoen ervoor, voordat de keeper de bal kon oprapen, en belandde de bal in de goal. Ondertussen was er in de lucht wat gerommel te horen. Met nog 1 duel voor de boeg was de vraag gaat dit lukken….

We begonnen goed en wat bij d' Olde Veste niet lukte, lukte tegen IJhorst wel. Via geweldig positiespel stond het binnen 10 min 3-0 door een zuivere hattrick van Nico! De wedstrijd moest worden gestaakt door het onweer. Een uitslag van 3-0 was voor IJhorst dan ook een grote meevaller. Wat anders de uitslag zou zijn geworden….

Meer nieuws van DESZ 35+1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams