DESZ 3 wint ook in Nijeveen!

Auteur: Joy Addink.

Zaterdag 7 oktober | Nadat 3 de eerste 2 wedstrijden winnend wist af te sluiten , stond het decor vandaag in nijeveen voor hopelijk weer een nieuwe overwinning.

DESZ begon lekker aan de wedstrijd in het natte Nijeveen, achterin de boel lekker op slot en maar eens kijken wat het word.Na enkele goede aanvallen en gemiste kansen is het henk die voor de voorsprong zorgt, na een goede combinatie met Patryck rond hij koelbloedig af. Met de 1-0 op zak en controle over de wedstrijd gaat desz opzoek naar meer. Echter is het zeer slordig in de afwerking waardoor nijeveen het gevoel krijgt dat er voor hun ook nog iets te halen is . Na een sterke fase van de gastheren is het eigenlijk een wonder dat de gelijkmaker niet op het bord staat, de paal brengt hulp, ted haalt een bal van de lijn en ook Jordy moet nog een paar keer in actie komen .

Gelukkig weet DESZ beter en in de rust wordt er tegen elkaar gezegd dat er in principe niets aan de hand is zolang we zelf de kansen maar afmaken!

Die raad word gelukkig opgevolgd en na de rust maakt Patryck er al gauw 0-2 van na een prima assist van Simon. DESZ stoomt door en na een goede combinatie tussen Henry en Jasper maakt laatstgenoemde er 0-3 van. Dat was een welkome treffer want ook Nijeveen was nog op zoek naar een aansluitingstreffer. Henk maakt er ook nog 0-4 van en ook Nijeveen maakt nog een treffer, deze werd met zoveel gejuich ontvangen dat we even dachten dat Nijeveen op voorsprong kwam, later in de kantine bleek dat het voor de maker van dit doelpunt weer eens zijn eerste in 8 jaar was!

Al met al weer een prima middag in Nijeveen! En lekker met 3 punten en de koppositie weer naar de Sluus!