DESZ 3 wint 3e wedstrijd op rij

Auteur: Gilbert Pastink.

Maandag 9 oktober | Het vlaggenschip van DESZ mag het vandaag opnemen tegen de mannen uit de polder Bolleteek 3. Ondanks dat er ook vandaag weer jongens mee moesten naar de Ikea of Walibi wist het 3e elftal van Desz 15 spelers op papier te krijgen.

Om exact 14:28 uur floot scheidsrechter Ten Klooster voor het begin van de eerste helft. Voor de wedstrijd werd er nog even moed ingesproken door kreten als: als we met 20 doelpunten verschil winnen staan we bovenaan en vanuit de positie blijven voetballen, als we niet met z'n allen druk kunnen zetten doen we een stapje terug.

Al in de 2e minuut was het raak, op afgeven van Frank werkt Max de bal tegen de touwen.

10 minuten later schiet Frank de bal zelf achter de keeper, 2-0.

Na een rustige periode is Max er klaar mee en schiet de bal vanaf 25 meter binnen, 3-0. 1 minuut later was het alweer raak, op een voorzet van Tet kopt Robert hem binnen.

Ook Gerjan en Stef willen vandaag in het verslag en tekenen voor de 5-0 en 6-0. Scheidsrechter Ten Klooster heeft het wel gezien voor de eerste helft en fluit voor de thee.

In de 2e helft gaat het vlaggenschip van DESZ verder waar het gebleven was, Lukasz, Stef en Robert tekenen voor de 7,8 en 9-0.

Tussendoor zijn er nog vele kansen, Stef schiet hoog over en SVBS brengen morgen de bal terug.

Ook de Balle wou nog even in de schijnwerpers gezet worden en schiet de bal naar de verkeerde kleur, die schiet gemakkelijk binnen en het staat 9-1.

DESZ 3 wint de 3e wedstrijd op rij, volgende week mogen ze op bezoek bij Rouveen.