Nieuws

DESZ 3 - vv Steenwijk 3

Bekijk alle foto's!
Auteur: Joy Addink. Foto's: 5

Donderdag 28 september | Ons aller 3de speelt deze week, naast de wedstrijd afgelopen dinsdag tegen Olympia (3-2 winst, red.) gewoon een competitiewedstrijd tegen vv Steenwijk. De mannen hebben donderdag hun welverdiende rust gepakt en gaan rond half 12 allen richting sponsor Café de Sluus. Hier wacht een lunch op ze, aangeboden door voorgenoemde sponsor en uiteraard ook door Mitra de Doktor, onze andere welgewaardeerde sponsort.

Er wordt hier smakelijk gegeten én gelachen.. en dat om een brief van een speler van de tegenstander van dinsdag. Hij blijkt naast een vervelende voetballer een goed komediant. We verwijzen naar een eerder bericht op onze Facebook pagina, hier is deze veinzerij terug te lezen.

Nu het buikje vol is en niet meer gespannen van het lachen, kunnen de boys naar het sportpark aan de Cingellanden. Om half 2 aanwezig bleek alsnog voor sommigen wat lastig want die waren ook al laat bij de lunch dus wat moet je dan? Juist; 4 shotjes sambuca. Afijn, rond 2u gaat het vlaggenschip richting veld 4 om de warming-up te gaan doen. Veld 4 hoor ik u denken, waarom? Nou.. dat komt omdat er een ander team van DESZ thuis speelde dat het al lastig genoeg heeft zonder kuilen en bulten dus we streken over ons hart en lieten DESZ 1 dit keer op het hoofdveld voetballen. We hopen dat het resultaat er ook naar zal zijn..

Om half 3 is dan eindelijk de aftrap, scheidsrechter Henk ten Klooster blaast op zijn fluitje en we beginnen.

Na een iets rommelig begin is het al snel de thuisploeg die de overhand heeft. Kansen worden gecreëerd en soms vakkundig om zeep geholpen.. toch weet Lukasz al snel de 1-0 te maken en de score te openen.. hij hield hierbij zijn shirt aan, iets wat niet vanzelfsprekend is. Niet veel later maakt Nico de 2-0. En in de eerste helft volgde ook nog de 3-0, gemaakt door gastspeler Tim Tiel Groenestege van Oranje Nassau, hertog van groot Barsbekistan.

Dan is het tijd voor een bakkie thee, er wordt het e.e.a besproken en er worden wat spelers gewisseld. Dan begint de 2de helft, na 5 minuten is het Max die op aangeven van Gerjan (je verwacht niet dat het kan na 4 sambuca) de 4-0 maakt. In de 11de minuut van de 2de helft is het wederom Max die op aangeven van dit keer Nico de 5-0 binnen prikt. De 6-0 is voor Tim en dan volgt nog de 7-0 voor Nico na een knappe 1-2 met Max.

Na 87 minuten vindt iedereen het wel welletjes geweest en wordt er afgefloten zodat we naar een potje bier kunnen. Gastspeler Eddy niet vergeten te noemen natuurlijk, die was weer foutloos! Net als onze vaste vlagger Tinus.

Iedereen bedankt voor alle support en we zien jullie graag komende zaterdag aan de lijn op Urk. Daar spelen we om 14.45u tegen het 7de.

Sportieve groeten, HET Vlaggenschip.
Meer nieuws van DESZ 3 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams