Desz 2 wint erg makkelijk van Loppersum 2

Auteur: Lars Visser. Foto's: 60

Maandag 13 juni | Na vorige week op een haar na het kampioenschap misgelopen te hebben stond afgelopen zaterdag de eerste (van hopelijk 3) nacompetitiewedstrijd op het programma voor promotie naar de 1e klasse.

De wedstrijd begon wat moeizaam, het was aftasten hoe de tegenstander speelde. Maar al snel was daar onze man in vorm Ronny Bakker met de 1-0. Niet veel later was het weer Ronny die de 2-0 maakte en een paar minuten later voor ook de 3-0 zorgde.

Na de rust ging DESZ 2 sterk verder, Ryan kreeg de bal. Dacht niet na en schoot de bal met zijn linker in de kruising, 4-0. Toen dacht Loppersum "We hebben verdorie niet voor niets 1,5 uur in de auto gezeten, laten wij ook scoren" en dat resulteerde in de 4-1.

Helaas voor Loppersum werden het er niet meer en begon DESZ nog meer aan te zetten. De man in vorm vond 3 goals nog niet genoeg en besloot er nog 2 extra in te schieten! De 5-1 en de 6-1. Paar minuten later was het de beurt aan Hans en Sander, zij dachten wat Ronny kan kunnen wij ook. 7-1 en 8-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Ronny nog een keer een goal, de 9-1, waarna de scheidsrechter besloot af te fluiten.

Aanstaande dinsdag 20:00 uur staat de 2e wedstrijd van de nacompetitie alweer op het programma thuis tegen LTC.