DESZ 2 verliest van ZZVV 2

Auteur: Lars Visser. Foto's: 22

Maandag 18 september | Zaterdag; de mooiste dag van de week was weer aangebroken. Dat we er zin in hadden was duidelijk te merken. Voordat de trainers ons geroepen hadden stond iedereen al klaar voor de bespreking en ver voor de afgesproken tijd stond iedereen al klaar voor de warming up!

DESZ begon best goed en liet de eerste 10 minuten de bal lekker rond gaan en dat resulteerde in een paar kansen. Daarna draaide het spel om. Uit een uitbraak werd ZZVV gevaarlijk en daar volgde ook gelijk de 0-1 uit.

Niet veel later was daar ook gelijk de 0-2 na een foutje in eigen opbouw. Daarna was het DESZ weer dat de draad op pakte. Er werd weer goed gevoetbald en na goed werk van Raoel wist Ronny de 1-2 binnen te schieten. Na de goal ging DESZ door met dit goede spel.

Vlak voor rust draaide het spel nog om, na een goede aanval van ZZVV wist de ploeg 1-3 te maken.

De 2e helft begon DESZ weer goed! Na een paar tactische wissels en aanwijzingen creƫerde DESZ best veel kansen maar de bal ging er helaas niet in. De 2e helft ging verder erg gelijk op en waren er kansen voor beide ploegen.

Aan het einde van de wedstrijd was daar nog een keer ZZVV met een goede aanval waar de 1-4 uitviel. Dit was dan ook gelijk de eindstand.

Een wedstrijd waar veel geleerd is tegen een team dat een niveau hoger speelt. Deze week zal er weer hard getraind worden! Om ons zo klaar te maken voor zaterdag. Dan wacht Drenthina 2 op ons voor de eerste competitiewedstrijd!