DESZ 2 verliest van friese ploegen

Auteur: Gerjan v/d Belt.

Donderdag 20 september | DESZ 2 verliest twee keer van Friese ploegen.

Na de 1ste gewonnen wedstrijd werd er nu 2 maal verloren van Heerenveense Boys 2 en sc Joure 3.Heerenveense Boys 2 waren een paar maatjes te groot.

De 1ste helft werden we helemaal overlopen en werd het door goed keepers werk van Gijs de schade beperkt 4-0.
De 2de helft was wat beter in de vorm van dat we wat spel aandeel hadden en ook wat kansjes bij elkaar speelden. Ook werd er gescoord door Mark Elken na een mooie assist van Arjan Krabbe. Maar Heerenveen deed het nog 3 maal waardoor er 7-1 op het scorebord stond na 90 min.

Afgelopen zaterdag helaas verloren na een redelijke pot. Veel kansen gecreƫerd maar niet benut. En dan heb je die ouwe voetbalwet, dat de tgst het dan wel doet uit het niets. En dat gebeurde in de 85ste min. We probeerden nog de gelijkmaker te forceren maar uit een afgeslagen aanval scoorde Joure fraai de 2-0.

Teleurgesteld verlieten we Friesland, maar komen zaterdag weer terug om tegen Wolvega 2 aan te treden.