DESZ 2 speelt leuke wedstrijd tegen HZVV 3

Auteur: Pascal van Dijk.

Donderdag 15 oktober | We speelden afgelopen zaterdag onze zesde competitiewedstrijd van het seizoen, tegen HZVV 3, de nummer 2 van het moment. Na een redelijke eerste helft en een heel goed begin van de tweede helft, wisten we onze voorsprong van 2-0 niet vast te houden en werd het nog 2-2.

In het begin keken we een beetje de kat uit de boom. We zakten lekker in en lieten HZVV voetballen. Dat konden ze niet zo goed, want ze wisten helemaal niet wat ze moesten doen. Ze speelden alleen maar lange ballen die allemaal bij onze keeper Louk terecht kwamen. Zo ging het eigenlijk de hele eerste helft door. Tussendoor hadden onze spitsen Ronny en Nico nog een aantal kansen.

In de rust zei onze trainer Henk wijze woorden: "Het gaat goed, maar het kan beter".

Na de rust begonnen we goed. Wesley speelde naar Ronny, Ronny speelde naar Nico en Nico scoorde, 1-0! Een paar minuten later was de keeper van HZVV zo aardig om de bal naar Ronny te spelen, terwijl de keeper zelf helemaal niet in het doel stond. Toen kon Ronny de bal zo in het doelschieten en stond het 2-0!

Toen werd de schrijver van dit verslag gewisseld, hij ging douchen en toen hij tien minuten later terug kwam, stond het 2-2. Dat was ook de eindstand.