Nieuws

DESZ 2 lijdt nederlaag tegen De Weide 3

Bekijk alle foto's!
Auteur: Reiny Griemink. Foto's: 22

Dinsdag 16 februari | ​Vandaag zaterdag 13 februari staat onze eerste wedstrijd na de winter stop op het programma. Het belooft een zware pot te worden maar met een goede voorbereiding hebben goede hoop op een mooi resultaat.

De Weide begon sterk aan de wedstrijd en we hadden eerste 15 min geen kans om uit de druk weg te komen. Na een kwartier kwamen we wat meer in het spel terecht en kregen zowaar wat mogelijkheden wat niet resulteerde in een doelpunt.

Beetje ongelukkig kregen we een frommel goal tegen best wel een teleurstelling…. We probeerden na deze tegen doelpunt meteen zelf op zoek te gaan naar een doelpunt wat we voor rust vanaf rechts 2 grote mogelijkheden kregen die uiteindelijk met niet resulteerde in een treffer helaas.

Na rust werden we weer meteen onder druk gezet en kreeg de Weide goede mogelijkheden wat ook resulteerde in 2-0 en 3-0, helaas bleven we achter de feiten aanlopen terwijl wij ook een paar goede kansen kregen die niet werden verzilverd. Uit eindelijk viel de 4-0 ook nog wat eigenlijk een beetje te veel van het goede was.

Foto's: Anouk van Eerde

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams