DESZ 2 komt goed uit de winterstop

Auteur: Lars Visser.

Dinsdag 31 januari | Na een mooie overwinning in de oefenwedstrijd tegen Hattem, stond de eerste competitiewedstrijd van 2023 op het programma. SVM 2 komt op bezoek.

DESZ begon sterk aan de wedstrijd; na een mooie combinatie mist Kats net het doel!

Daarna werd SVM iets beter maar creëerde ook geen gevaarlijke kansen. Over en weer nog wel wat kleine kansjes maar dat leverde niks op. 0-0 was dan ook de ruststand.

DESZ kwam goed uit de startblokken de 2e helft en creëerde 2 grote kansen maar Overmars en de Boer kregen de bal er niet in.

Daarna ging de wedstrijd weer op en neer!

Beide kanten wat kansen. De wedstrijd leek op een 0-0 uit te komen maar in de 88e minuut was daar dan toch Overmars die de bal achter de keeper van SVM weet te krijgen!

Na nog een paar minuten was het tijd en floot de scheidsrechter af.