Nieuws

DESZ 1 wenst u fijne feestdagen en een gezond 2022!

Auteur: DESZ 1.

Maandag 20 december | ​Zoals ieder ander jaar willen wij u fijne feestdagen wensen en bovenal een gezond 2022!

Dat het sportieve aspect belangrijk is voor een club als DESZ dat beseffen wij ons al te goed. Wij zijn ons er echter van bewust dat wij dit niet alleen kunnen. Waar zouden wij immers zijn zonder de fantastische mensen die ervoor zorgen dat het sportpark er goed bij ligt, dat de kleedkamers schoon zijn en dat we een consumptie kunnen nuttigen in onze vernieuwde kantine? Zonder deze mensen, die zich belangeloos inzetten voor ons en de vereniging, zou er geen voetbal mogelijk zijn.

De mensen die we hier in het bijzonder willen noemen zijn het klusteam, welke ervoor zorgt dat de ons sportpark er wekelijks perfect bij ligt; het kantinepersoneel, dat de gezellige derde helft mogelijk maakt; de mensen die het materiaal, kleedkamers en de warme thee verzorgen; het bestuur en de commissies welke, achter de schermen, bergen met werk verzetten om onze vereniging naar een hoger plan te tillen; en vrijwilligers die wij hier niet expliciet noemen maar zich wel sterk maken voor ons team en DESZ, zijn hier natuurlijk ook onderdeel van.

Via deze weg willen wij, spelers en begeleiding van DESZ 1, deze mensen hartelijk danken voor hun fantastische bijdrage. Wij waarderen dit enorm!

Tot slot wensen wij een ieder die DESZ een warm hart toedraagt fijne feestdagen en bovenal een gezond 2022!

DESZ 1

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams