Nieuws

DESZ 1 WENST U FIJNE FEESTDAGEN & EEN GEZOND 2021

Auteur: Tom Kisjes.

Donderdag 17 december | Zoals ieder ander jaar biedt de winterstop een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Eén welke, vanuit sportief oogpunt, we snel kunnen vergeten.

Zoals ieder ander jaar biedt de winterstop een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Eén welke, vanuit sportief oogpunt, we snel kunnen vergeten. Vlak voor de DESZ Super Saturday werd er een lockdown afgekondigd waarin we tot op heden nog steeds verkeren. Desondanks zat onze club niet stil. De kunstgrasvelden kregen een upgrade evenals het straatwerk van ons mooie sportpark.

Waar een kleine club groot in kan zijn bleek wel tijdens de eerste coronagolf op vrijdag 10 april 2020. De unieke DESZ quarantaine quiz bleef niet onopgemerkt in de regio en ontkwam niet aan de landelijke aandacht. Het saamhorigheidsgevoel kenmerkte DESZ tijdens deze quiz, Door Eendracht Sterk Zwartsluis.

Dat het sportieve aspect belangrijk is voor een club als DESZ dat beseffen wij ons al te goed. Wij zijn ons er echter van bewust dat wij dit niet alleen kunnen. Waar zouden wij immers zijn zonder de fantastische mensen die ervoor zorgen dat het sportpark er goed bij ligt, dat de kleedkamers schoon zijn en dat we een consumptie kunnen nuttigen in de kantine? Zonder deze mensen, die zich belangeloos inzetten voor ons en de vereniging, zou er geen voetbal mogelijk zijn, laat staan dat wij goed kunnen presteren.

De mensen die we hier in het bijzonder willen noemen zijn het klusteam, welke ervoor zorgt dat de velden er wekelijks perfect bij liggen; het kantinepersoneel, dat de gezellige uurtjes in de kantine mogelijk maakt; de mensen die het materiaal, kleedkamers en de warme thee verzorgen; het bestuur en de commissies welke, achter de schermen, bergen met werk verzetten om onze vereniging naar een hoger plan te tillen; en, last but not least, onze supporters die ons in grote getale komen steunen, zowel in thuis- als uitwedstrijden of Vrijwilligers die wij hier niet expliciet noemen maar zich wel sterk maken voor ons team en DESZ, zijn hier natuurlijk ook onderdeel van.

Via deze weg willen wij, spelers en begeleiding van DESZ 1, deze mensen hartelijk danken voor hun fantastische bijdrage. Wij waarderen dit enorm!

Tot slot wensen wij een ieder die DESZ een warm hart toedraagt fijne feestdagen en bovenal een gezond 2021!

DESZ 1

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams