Nieuws

​DESZ 1 wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019!

Auteur: DESZ 1.

Woensdag 19 december | Zoals ieder ander jaar biedt de winterstop een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Eén welke, vanuit sportief oogpunt, als 'goed' kan worden bestempeld. Na het kampioenschap van het seizoen ervoor, eindigden we het voorbije seizoen immers op een nette 5e plaats in de 2e klasse. Dit mede dankzij een sterke tweede seizoenshelft, welke zijn climax bereikte op 26 mei. Een dag die in het teken stond van het afscheid van TAMEK als hoofdsponsor. Op de dag zelf viel alles op zijn plaats en TAMEK kreeg een waardig afscheid. Hoe groot was de verslagenheid een dag later, door het plotselinge overlijden van Driek de Goede. Een dieptepunt.

Over het verloop van het nieuwe seizoen kunnen we (redelijk) tevreden zijn. Met 21 punten uit 12 wedstrijden bezetten we momenteel een vierde stek. Feit is dat we thuis simpelweg te weinig punten hebben gepakt. Er had dus méér in gezeten. Daar tegenover staan echter de uitstekende prestaties in uitduels; maar liefst vijf van de zes werden door ons gewonnen. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat het nog een mooi seizoen kan worden en kijken dan ook uit naar de tweede seizoenshelft!

Uiteraard moet onze focus ten alle tijden gericht zijn op onze prestaties. Wij zijn ons er echter van bewust dat wij dit niet alleen kunnen. Waar zouden wij immers zijn zonder de fantastische mensen die ervoor zorgen dat het sportpark er goed bij ligt, dat de kleedkamers schoon zijn en dat we een consumptie kunnen nuttigen in de kantine? Zonder deze mensen, die zich belangeloos inzetten voor ons en de vereniging, zou er geen voetbal mogelijk zijn, laat staan dat wij goed kunnen presteren.

De mensen die we hier in het bijzonder willen noemen zijn het klusteam, welke ervoor zorgt dat de velden er wekelijks perfect bij liggen; het kantinepersoneel, dat de gezellige uurtjes in de kantine mogelijk maakt; de mensen die het materiaal, kleedkamers en de warme thee verzorgen; het bestuur en de commissies welke, achter de schermen, bergen met werk verzetten om onze vereniging naar een hoger plan te tillen; en, last but not least, onze supporters die ons in grote getale komen steunen, zowel in thuis- als uitwedstrijden. Vrijwilligers die wij hier niet expliciet noemen maar zich wel sterk maken voor ons team en DESZ, zijn hier natuurlijk ook onderdeel van.

Via deze weg willen wij, spelers en begeleiding van DESZ 1, deze mensen hartelijk danken voor hun fantastische bijdrage. Wij waarderen dit enorm!

Tot slot wensen wij een ieder die DESZ een warm hart toedraagt fijne feestdagen en een gezond en sportief succesvol 2019!

DESZ 1

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams