Nieuws

DESZ 1 verliest van Olympia'28 in eerste oefenduel

Bekijk alle foto's!
Auteur: Tom Kisjes. Foto's: 37

Donderdag 22 augustus | DESZ 1 heeft haar eerste wedstrijd van het seizoen verloren, in een rommelige wedstrijd kwam DESZ nog wel op voorsprong maar zag het in de slotfase van de wedstrijd de voorsprong uit handen glippen. Olympia'28 wist tweemaal te scoren waardoor zij met een overwinning van het veld afstapten.

Danny Moorman opende de score voor DESZ met een boogballetje waar de keeper van Olympia er niet goed uit zag, 1-0. Trainer Pim Kaagman besloot om deze wedstrijd te gebruiken om de spelers te 'zien'. Gezien de vele wisselingen binnen het team was het een slordige wedstrijd. In het tweede bedrijf was het vooral DESZ dat de betere kansen had maar deze niet benutte. In de slotfase van de wedstrijd sprong Jordy Elfring onder de bal door waardoor de 1-1 op het score bord kon worden aangetekend. Na de gelijkmaker was DESZ het meest opzoek naar de winst, die kwam er echter niet. De twee spitsen van Olympia gingen alleen op Elfring af, waar Elfring in eerste instantie nog redding bracht, was de rebound hem te machtig, 1-2. Tevens was dit de eindstand van het eerste oefenduel van DESZ.

Selectie DESZ: Jordy Elfring, Renee Agterhuis, Jarno Nieborg, Bjorn Vinke, Sander van Eijken, Robbert Elken, Mark Driessen, Ronny Bakker, Wesley Volken, Luuk 'Odowd, Etienne Moorman, Danny Moorman, Mark Elken, Tom Kisjes, Dennis Verhoeckx, Farbod Feizi, Reinier Schotanus, Hans de Boer, Kelvin Halfmouw, Habieb Kalu, Arjan Krabbe en Mika Esteie.

Foto's Jan Willem Oldenbeuving

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams