Nieuws

DESZ 1 verliest typische 0-0 wedstrijd

Auteur: Janiek Overmars.

Maandag 4 maart | Met slechts 11 beschikbare selectiespelers stond DESZ 1 voor een uitdaging in de uitwedstrijd tegen DVC Dedemsvaart. Op een zeer moeizaam bespeelbare grasmat was goed voetbal nagenoeg onmogelijk en ging deze typische 0-0 wedstrijd helaas verloren.

Ondanks een paar goede mogelijkheden voor Krabbe en Moorman in de 1e helft en wat kansen voor DVC, waaronder een bal op de buitenkant van de paal, zochten beide ploegen de kleedkamer op met een 0-0 stand.

Waar DESZ goed uit de kleedkamer kwam en vrij snel de kans had op de 0-1 door een actie van Makkink was het verder een matig optreden van beide kanten. Veel strijd op het middenveld met veel balverlies en weinig actie voor beide goals maakte dit een typische 0-0 wedstrijd.

Tot uit het niets DVC ineens toch tot scoren wist te komen in de 77e minuut en DESZ het nakijken had. DESZ bleek vervolgens niet bij machte om het DVC enigszins moeilijk te maken in het laatste kwartier. Wat een mooie middag had moeten worden eindigde in een teleurstellende 1-0.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen het voorlaatste FC Klazienaveen 1 op de agenda. Hopelijk heeft het duo Kaagman en Doosje dan een ruimere selectie tot hun beschikking en is de ziekenboeg wat uitgedund.

De wedstrijd in Klazienaveen werd met 1-5 gewonnen. Tijd om dit kunstje aankomende zaterdag in Zwartsluis te herhalen.

Er was deze wedstrijd geen fotograaf van ons aanwezig maar wel van DVC Dedemsvaart. Deze foto's, van Erik Pouls, zijn te vinden via onderstaande link:
https://www.flickr.com/photos/erikpouls/albums/72177720315196826/

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams