Nieuws

DESZ 1 verliest 1e oefenwedstrijd

Auteur: Danny Moorman.

Maandag 10 juli | ​DESZ heeft haar eerste oefenduel van seizoen 2023/2024 tegen SVN '69 niet in winst weten om te zetten. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen trainde de voorlopige selectie van DESZ 1 de afgelopen 2 weken. Deze periode werd afgelopen zaterdag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen de ploeg van Jarrisch Keizer, SVN '69.

De selectie van DESZ 1 zag deze zomer een aantal spelers vertrekken en heeft zich naast nieuwkomers Lassche en Nijmeijer, ook versterkt met een aantal talentvolle jeugdspelers. De wedstrijd was met name bedoeld om veel nieuwe jongens aan het werk te zien en te kijken waar de ploeg staat na een aantal wisselingen binnen de selectie.

DESZ leed een wat onnodige 2-3 nederlaag met Arjan Krabbe en Danny Moorman als doelpuntenmakers aan de kant van de Sluzigers. DESZ dat wat slordig aan de wedstrijd begon keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Hierna waren het de Sluzigers die de rest van de wedstrijd domineerden en zich terugknokten naar een 2-2 maar zich uiteindelijk niet wisten te belonen met een overwinning. SVN maakte hun enige kans in de 2e helft wél af en dat leverde hun de winst op.

De eerste selectie geniet nu van de zomerstop en zal de 2e week van augustus weer beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams