Nieuws

DESZ 1 sluit seizoen af in Duitsland

Bekijk alle foto's!
Auteur: Danny Moorman. Foto's: 9

Dinsdag 6 juni | Na een jaar waarin van alles gebeurde binnen de club, was het ook sportief gezien voor de hoofdmacht van DESZ een teleurstellend seizoen. Al vroeg in het seizoen hadden de rood-witten het lastig en bungelden de mannen van Kelvin Bonhof onderaan de streep. Ook in de 1e knockout ronde van de beker was 4e klasser Fit Boys na penalty’s te sterk en werd er in het resterende seizoen slechts 1 overwinning geboekt.

Dit resulteerde na een aantal succesvolle jaren in de 2e klasse in een laatste plaats in de competitie en dus degradatie naar de 3e klasse. Desalniettemin wordt er aan het eind van het voetbalseizoen teruggeblikt en dat doet de hoofdmacht vaak met een overnachting om het seizoen gezellig af te sluiten met selectie en staf.

De reis ging dit keer naar het Duitse Soest waar een leuk hotelletje was geboekt met een uitstapje naar de Warstein Brouwerij in Warstein op zo'n 25 kilometer rijden. Zo werd de zaterdagmiddag met glans ingevuld. De brouwerij tour begon met een presentatie in een kleine bioscoopzaal waarna de groep met een treintje door de brouwerij werd gereden. Na de tour was het uiteraard tijd voor een proeverij en kon er 2 uur lang onbeperkt glaasjes Warstein worden gedronken.

Na de brouwerij tour werd er ingecheckt in het hotel, en maakte iedereen zich klaar om 's avonds in de nabijgelegen stad Lippstadt een hapje te gaan eten en een gezellige bar op te zoeken. Na wat gegeten te hebben in een goed steakhouse vervolgden de mannen zich naar club Apollo. Deze club bestond uit een karaokebar en een danceclub. Na eerst 1,5 uur liedjes te hebben gezonden in de karaokebar voegde iedereen zich in de danceclub waar het tot in de late uurtjes doorging. De volgende dag werd er gedeeltelijk gezamenlijk ontbeten en vervolgden we onze reis weer terug naar Zwartsluis. Al met al een geslaagd nachtje weg.

Aanstaande vrijdag zullen we bij Jarrisch Keizer met een hapje en een drankje als selectie afscheid gaan nemen van de spelers en stafleden die ons gaan verlaten om zo definitief seizoen 2022-2023 af te sluiten.

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams