Nieuws

DESZ 1 neemt afscheid van enkele spelers en stafleden

Bekijk alle foto's!
Auteur: Het bestuur. Foto's: 13

Woensdag 12 juni | Na de wedstrijd van DESZ tegen Be Quick 1887 is afscheid genomen van enkele spelers en stafleden die belangrijk zijn geweest voor het eerste elftal en onze vereniging. Voor iedereen die zaterdag afscheid nam, was er een aardigheidje als aandenken aan hun tijd bij DESZ 1.

Met waardering kijken we terug op de bijdrage die de spelers Robbert Elken, Danny Moorman, Jannick de Lange en Bertus Nijmeijer aan het selectieteam hebben geleverd. Dat geldt ook voor Martijn van der Heide en Karlo Naberman, die al eerder dit seizoen gestopt zijn bij DESZ 1.

Onze waardering geldt ook voor de vertrekkende stafleden. Bert Hendriks en Albertjan Overmars die op een moeilijk moment bereid waren om in te stappen bij de 1e selectie. Jan Elfring, die 28 seizoenen lang zoveel meer geweest is dan grensrechter van het eerste elftal. We vinden het fijn dat Jan betrokken blijft bij het 1e team, zij het in een andere rol.

Julian Schokkenbroek doet een stapje terug op de zaterdag maar we zijn dankbaar dat hij zijn rol als clubverzorger wel voortzet. Helaas is de terugkeer van René Agterhuis als keeperstrainer tot slechts één seizoen beperkt gebleven. Ook hem willen we bedanken voor zijn waardevolle bijdrage.

Naast de genoemde namen, nemen we ook afscheid van Rianna Buteijn. Rianna heeft het afgelopen seizoen het verzorgingsteam ondersteund waar nodig, dank daarvoor!

We wensen iedereen veel succes en plezier bij eventuele nieuwe uitdagingen binnen of buiten onze club!

Met dank aan Jan Willem Oldenbeuving voor de foto's.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams