Nieuws

DESZ 1 brengt bezoek aan Van Dijk Bakery

Bekijk alle foto's!
Auteur: Danny Moorman. Foto's: 10

Dinsdag 4 april | Na een rumoerige periode binnen de vereniging en de mindere resultaten dit seizoen van DESZ 1 is deze week, waarin er geen wedstrijd op het programma staat, gekozen voor een andere invulling. Op uitnodiging van Van Dijk Bakery heeft de selectie van DESZ 1 maandagavond een bezoek gebracht aan de bekende koekjesfabriek in Zwartsluis. Het bezoek stond in het teken van een presentatie en een rondleiding door het familiebedrijf.

Om 20:00 uur verzamelde de eerste selectie zich boven in de kantine van Van Dijk waar een kop koffie of thee klaar stond met een muffin, een van de specialiteiten van Van Dijk Bakery. De avond begon met een presentatie van eigenaar Gijsbert van Dijk over met name het vallen en opstaan van Van Dijk Bakery. Het bedrijf heeft een aantal jaar terug na de overname een lastige periode gehad en is nu uitgegroeid tot een van de grootste muffin leveranciers van Europa. Tijdens de presentatie werd ook veel de link gelegd naar de huidige situatie bij DESZ en hoe wij als eerste selectie een grote rol kunnen spelen in de toekomst van onze mooie vereniging.

Na de presentatie maakte de selectie onder leiding van Gijsbert en uiteraard onze grensrechter (en Van Dijk medewerker) Jan Elfring een rondleiding door de bakkerij. We bekeken het proces vanaf het maken van het deeg tot aan het verpakken van al die lekkere koeken en muffins. Teammanager Dennie Mooiweer kon de verleiding niet weerstaan en plukte zelfs tijdens de rondleiding al een mergpijpje van de band.

Na ongeveer 1,5 uur sloten we de avond af en kreeg iedereen nog een tas vol met lekkere koeken en muffins mee. Wij bedanken Gijsbert en Van Dijk Bakery nogmaals voor een leuke maar vooral interessante en leerzame avond.

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams