Nieuws

​De mini's van DESZ (JO-7)

Bekijk alle foto's!
Auteur: Bernd de Graaf. Foto's: 19

Vrijdag 14 december | Elke woensdag in de middag van 16:30 tot 17:30 uur wordt er getraind door de kleinsten, onder begeleiding van enthousiaste leermeesters die spelenderwijs de voetballertjes kennis laten maken met voetbal. Het grootste deel van deze kinderen doet mee aan een uitstekend georganiseerde minidivisie in Meppel op de zaterdagochtend. Daar spelen zij wedstrijden in toernooivorm van 4 tegen 4 en zonder keeper, De teams spelen op een zaterdag 4 wedstrijden van 10 minuten. De minidivisie bestaat uit 9 zaterdagen in het seizoen.

Een groot deel zal op termijn doorstromen naar de JO-8 teams en afhankelijk van de leeftijd blijft een deel bij de mini's.

Wil je kind ook graag voetballen? Kom gerust een keer kijken of meedoen met de training! (de eerste 3 weken zijn kosteloos en is lidmaatschap geen vereiste). Enthousiaste voetballertjes tussen de 5 en 7 jaar zijn van harte welkom.

Lijkt het je als ouder leuk om deze kinderen te trainen en/of te begeleiden? Meld je dan bij de club of bij de trainers.

Jeugdcoordinator onderbouw DESZ
Bernd de Graaf
jeugdzaken@desz.nl
Mob: 06-81908599

Wees sociaal en deel

Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams