Dames 2 te sterk voor Lemmer VR1

Auteur: Marieke Dijkslag.

Maandag 12 oktober | Voor de wedstrijd kwamen de dames aan in Lemmer, de kleedkamers waren erg klein en weinig douches zeiden de dames. De jongere speelsters zagen de tegenstanders en dachten toch wel: ooh wat zijn ze groot! Maar we hadden bedacht het vandaag maar te halen door snelheid. Helaas zat het weer iets te mooi mee, de zon was erg aanwezig waardoor iedereen het bij de warming up al warm had. De warming up ging erg goed, de dames hadden er toch wel zin in gekregen, maar we wilden die 3 punten!

De 1e helft moesten de dames al zwaar aan de bak, hard rennen, veel diepe ballen proberen te behalen. Zelfs doordat de dames heel erg goed aan het voetballen waren, werd er toch door een klein foutje van de verdediging gescoord…..

De dames lieten de hoofden al bijna zakken, maar gelukkig hadden ze de altijd vrolijke keepster Bianca achter hen staan, en ging de strijd toch door! Rood en kapot van het rennen hadden de dames rust en werd er een nieuwe tactiek besproken in de kleedkamer terwijl de dames thee dronken.

De dames kwamen met opgeheven hoofd naar buiten en hadden er weer zin in! Helaas, hoe hard de dames hun best deden het lukte steeds net niet. Maar gelukkig kwam daar de nieuwe tactiek aan, namelijk 3 dames van V1. De dames van V1 kwamen er gelijk in en konden meteen aan de bak, zo hadden de dames van V2 wat meer rust. En daar was het, na lang knokken schoot Miranda de bal uiteindelijk in het goal! Ja hoor, 1-1!

De dames werden al positiever en bleven door strijden, en gelukkig daar was het! Miranda scoorde nog een keer en de dames kwamen op 1-2 voorsprong! Tot het einde van de wedstrijd moesten de dames hard knokken, maar uiteindelijk waren zij de dames die met 3 punten naar huis gingen! Dat zijn 3 punten in the pocket!