D3G weet niet te winnen van Meppel

Auteur: Max Kerssies.

Woensdag 14 oktober | S'morgens vroeg om 8:00 gingen we met 16 spelers naar Meppel. Om 8:45 begonnen we aan de wedstrijd.

We begonnen best goed alleen het werd snel 1-0 voor Meppel. Later gingen we meer aanvallen en scoorde Nick de 1-1. Maar we konden geen voorsprong maken omdat de tegenstander de 2-1 maakte. Daarna was het rust.

We moesten haast een halfuur wachten omdat de scheidsrechter een kwartier extra pauze nam. Toen begonnen we de tweede helft van de wedstrijd. We voetbalden best goed maar, Meppel wist eerder te scoren en het werd 3-1. Na deze tegentreffer probeerden we weer in de aanval te gaan en daaruit scoorde Nick de 3-2. Toen wilde we nog een goal scoren want dan werd het 3-3 maar die kwam niet want fc Meppel scoorde de 4-2. We gingen weer in de aanval en probeerden te scoren maar fc Meppel scoorde de 5-2. Toen klonk het fluitsignaal en de wedstrijd was afgelopen. We hadden jammer genoeg verloren.