Nieuws

Competitie voor vrouwen 7x7 van start

Bekijk alle foto's!
Auteur: Bianca Veldhuizen. Foto's: 36

Maandag 14 september | Na het oefentoernooi van 2 weken geleden ging vrijdagavond voor het vrouwen 7x7 team de competitie van start. De opzet van de competitie is nog niet bij iedereen binnen de vereniging bekend waardoor er met enige verwarring begonnen werd. Alle deelnemende teams van de competitie spelen op hetzelfde sportpark op dezelfde avond hun wedstrijden. Deze wedstrijden duren 1x 30 minuten. De vrouwen van DESZ strijden met SC Rouveen, d'Olde Veste, Oranje Zwart en VHK om het kampioenschap.

DESZ begon de competitie met een wedstrijd tegen d'Olde Veste. Het werd een wedstrijd waarin veel kansen werden gecreƫerd maar waar nog niet met scherp werd geschoten. En zoals een oude voetbal wet luidt "als jezelf de kansen niet benut, scoort de tegenstander"..en dat gebeurde.. De wedstrijd leek verloren te gaan maar vlak voor tijd maakten de DESZ vrouwen de gelijkmaker en hielden zo een punt over aan hun eerste wedstrijd.

In de 2e wedstrijd moesten de vrouwen aantreden tegen Oranje Zwart. Opnieuw werden er veel kansen gecreƫerd en wat in de eerste wedstrijd niet lukte, lukte in deze wedstrijd wel: scoren. Met mooie combinaties en goed voetbal wisten de vrouwen 5 maal het net te vinden. Een dik verdiende overwinning. En zo zijn de vrouwen 7x7 de competitie prima gestart.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams