Nieuws

​Club van 100 sponsort tenues scheidsrechters Jeugdvoetbal S.V. DESZ

Auteur: Club van 100.

Woensdag 30 september | Vorige week zaterdag kregen Bernhard v.d. Linde (lid scheidrechterscommissie S.V. DESZ, red.) en Jan-Willem Oldebeuving een scheidsrechterstenue aangeboden door Robbert Elken, namens de Club van 100. Deze "plichtpleging" was het onderdeel van een grotere geste die de Club van 100 deed, door aan alle enthousiaste scheidsrechters, die actief zijn binnen DESZ, tenues aan te bieden.

Bernhard v.d. Linde toonde zich zeer content met de bijdrage vanuit de Club van 100. 'Een zeer waardevolle aanvulling op het ambitieuze "scheidsrechtersprogramma", welke wij momenteel vorm geven binnen DESZ', aldus de oud-speler van DESZ 1.

De Club van 100 heeft als doel om additioneel bij te dragen én te faciliteren aan goede, door de leden ingebrachte, initiatieven binnen Sportvereniging DESZ, waarvoor 'financieel' binnen de bestaande begroting van de Sportvereniging DESZ niet altijd de middelen beschikbaar zijn.

Momenteel bestaat de Club van 100 uit 70 leden. Wij roepen u van harte op, om voor € 50 per jaar, lid te worden. Voor meer informatie, zie http://desz.nl/sponsoren/club-van-100!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams