Nieuws

CLUB-VAN-100-ONTBIJT VOOR ALLE JEUGDTEAMS

Auteur: Club van 100.

Zaterdag 18 september | De Club van 100 biedt alle jeugdteams een sportieve en gezamenlijke start aan in de vorm van een geheel verzorgd ontbijt, voorafgaand aan een wedstrijd. Dit kan genuttigd worden in de mooie nieuwe kantine, een plek waar veel (jeugd)leden een hele lange tijd niet konden samenkomen. Op deze manier kan het nieuwe voetbalseizoen op een leuke en gezellige manier worden afgetrapt, met z'n allen!

Wat is de Club van 100?
De Club van 100 draagt bij aan fysieke voorzieningen voor het jeugdvoetbal, de vrijwilligers, de scheidsrechters en soms ook facilitaire voorzieningen op het sportpark. De Club van 100 bestaat uit leden die jaarlijks € 50 betalen. Dit zijn bestaande DESZ-leden, maar ook niet-leden die de sportvereniging, en dan met name het jeugdvoetbal, indirect willen steunen. Door deze bijdrage zijn de afgelopen periode onder andere kleine voetbaldoeltjes, kleine voetballetjes voor de mini's/kabouters, tenues voor teams zonder sponsor en een bijdrage aan het meubilair van de kantine gefaciliteerd. Voor meer informatie over deze "club" of lid worden, klik hier: https://desz.nl/sponsoren/club-van-100Informatie voor trainers:
De ontbijtjes worden verzorgd door Erika Schokkenbroek en aanmelden kan per e-mail (erikaschokkenbroek78@gmail.com) of per telefoon/Whatsapp (06-51731647). Om het goed te laten verlopen, is onderstaande indeling gemaakt*:

Zaterdag 2 oktober (aanmelden kan tot 30 september):
Ontbijt voor de teams JO8, JO9, JO10 en JO11

Zaterdag 9 oktober (aanmelden kan tot 7 oktober):
Ontbijt voor de teams JO13 en JO15

Zaterdag 16 oktober (aanmelden tot 14 oktober):
Ontbijt voor de teams JO17 en JO19

*Indien jouw team niet kan op bovenstaande data, dan graag contact opnemen met Erika.
Namens de Club van 100 wensen wij iedereen een mooi en sportief voetbalseizoen!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams