Nieuws

​Club van 100 helpt DESZ jeugd aan ballen en doeltjes

Auteur: Gerjan Spit.

Dinsdag 19 januari | De jeugd van SV DESZ kan de 2e seizoenshelft gebruik gaan maken van de "skills-ballen". Deze specifieke en kleinere ballen stonden hoog op het verlanglijstje van Hoofd Jeugdzaken Gerjan Spit. Deze ballen zijn door het kleine formaat uitermate geschikt om bij de jongere jeugd de basistechnieken te verfijnen.

DESZ is dit seizoen gestart met VTON- trainingsprogramma en daar komen deze ballen erg goed van pas. Aangezien de COVID perikelen ook DESZ niet voorbij gaan moesten we goed op de uitgaven letten en hebben we de aanschaf even uitgesteld.

Na contact met Nick, Mark en Robbert van de Club van 100 hebben zij besloten deze ballen te sponsoren aan de jeugd.
"Voor de Club van 100 is en blijft jeugd erg belangrijk", zegt Nick van der Haar, "dit heeft ons doen besluiten om mee te werken aan deze investering binnen de jeugdafdeling. Wij hopen hiermee een steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en het plezier op de trainingen van onze jongste talenten, want de jeugd heeft immers de toekomst!"

Gerjan Spit is erg blij met deze geste van de Club van 100 en weet zeker dat de jeugd veel plezier gaat beleven aan deze ballen.

Als leuke bijkomstigheid had Nick bij zijn werkgever Beelen Sloopwerken nog wat doeltjes zien staan!
"Ik ben blij dat binnen Beelen is gevraagd of ik hier nog een goed adresje voor wist en wat is er nu mooier dan de 'Beelen' doeltjes bij DESZ te zien staan?", aldus Van der Haar.

Tevens is Beelen een bedrijf dat veel waarde hecht aan hergebruik/recycling en dat gebeurt op deze manier. Ik denk dat het een goede toevoeging is aangezien ik elke doordeweekse avond spelers en trainers zie slepen met doeltjes.


"Deze doeltjes komen ook erg goed van pas", zegt Spit. Na het contact met Nick heb ik even kort overleg gehad met Atze ten Klooster en hebben we de doelen een dag later opgehaald.

De oude reclame op deze doelen is door Robert Schuite van RS-Service vervangen door mooie DESZ logo's van de Club van 100. De klusploeg van DESZ heeft vervolgens de constructie iets aangepast en nu zijn ze klaar voor gebruik!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams