Nieuws

Café De Sluus en Mitra sponsoren unieke tenues DESZ 3

Bekijk alle foto's!
Auteur: Sponsorcommissie. Foto's: 2

Woensdag 2 maart | Het derde elftal van DESZ speelt sinds oktober in gloednieuwe tenues. Mitra “De Dokter” en Café “De Sluus” droegen hun financiële steentje bij en pronken dan ook met hun naam op deze speciaal ontworpen shirtjes.

Drankenspeciaalzaak Mitra is gevestigd aan de Schoolstraat 16 en heeft een breed assortiment van allerlei soorten bier, wijn, whisky en sterke drank. Ook voor het beste drankadvies en deskundig samengestelde pakketjes kun je bij "De Dokter" terecht.

Cafe "De Sluus" is hét speciaalbiercafé van deze regio. Dit gezellige café op de hoek van de Schoolstraat in Zwartsluis is lid van de "alliantie van biertapperijen". Je hebt er een brede keuze uit verschillende speciaalbiertjes en ook voor een hapje ben je hier op de goede plek. Elke maand is er een nieuwe "brouwerij van de maand" en is er dus een ander soort bier te proeven.

De mannen van het derde zijn erg blij dat de oudere, vaak te grote, tenues vervangen zijn door deze nieuwe unieke variant die te herkennen is aan de bekende "Sluziger blokken". Heren sponsoren; BEDANKT!

Foto's: J.W. Oldenbeuving


Meer nieuws van DESZ 3 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams