Nieuws

Busreis naar DESZ 1 tegen S.V. Gramsbergen

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Maandag 11 oktober | Afgelopen zaterdag moest DESZ 1 helaas de 3 punten laten aan het sterke DZOH, maar de week ervoor nam het op knappe wijze bij Achilles '29 wel de punten mee naar Zwartsluis. Aanstaande zaterdag staat de altijd sfeervolle wedstrijd tegen SV Gramsbergen op het programma waarbij voor de supporters een bus klaar staat (aanvang 14:30 uur).

De herinneringen gaan uit naar vorig jaar waar meer dan 400 kijkers via een livestream de wedstrijd volgden aangezien er door de coronamaatregelen geen publiek was toegestaan. DESZ nam daar op wilskracht nog een punt mee doordat Thomas Witte in het laatste gedeelte van de wedstrijd de 2-2 wist te maken, na een 2-0 achterstand. Het jaar daarvoor werd het maar liefst 4-5 waar DESZ een grandioze overwinning boekte. Het publiek heeft die middag kunnen smullen van een fantastische pot voetbal!

Gezien het belang van deze wedstrijd, organiseert DESZ een busreis. Zo kunnen we samen onze Sluziger trots naar de oh zo gewilde overwinning juichen. Inschrijven voor een zitplaats kan via het aanmeldingsformulier in de kantine. De bus vertrekt om 12:15 uur.

Een ieder wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. Kosten bedragen € 6,- p.p. (kinderen onder 12 betalen € 3,-) en dit dient bij het instappen te worden voldaan. Verder worden er verscheidene consumpties, tegen betaling, beschikbaar gesteld.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams