Nieuws

Busreis DESZ1 naar Elim

Auteur: G. Kronenberg.

Woensdag 11 december | Voor het geval u het nog niet wist: De mannen van DESZ 1 hebben de afgelopen periode de smaak te pakken. Met overwinningen tegen respectievelijk F.C. Meppel en NEC Delfzijl en een verdienstelijk gelijkspel tegen koploper DZOH is er beslag gelegd op de 5e plaats in de competitie.

Tevens neemt DESZ1 de 1e plaats in voor de 2e periode! Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma tegen het altijd lastige S.C Elim.Daar kan onze equipe de plaats en in ranglijst verstevigen en tevens bij een overwinning blijven we meedingen om de 2e periodetitel.

Gezien het belang van de wedstrijd, organiseert DESZ een busreis. Zo kunnen we samen onze Sluziger trots naar de o zo gewilde overwinning juichen. Inschrijven voor een zitplek kan via het aanmeldingsformulier in de kantine. De bus vertrekt om 12:15 uur.

Een ieder wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. Kosten bedragen €6,- p.p. (kinderen onder 12 half tarief) en dienen bij het instappen voldaan te worden. Verder zullen er verscheidene consumpties, tegen betaling, beschikbaar worden gesteld.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams